Pumput ja moottoriruiskut

Sanmit HT 112Dafon valikoima sisältää pumppuja useimpiin käyttökohteisiin, sekä itse valmistettuja että suurempien eurooppalaisten ja amerikkalaisten valmistajien tuotantoa. Dafon valmistamia Sanmit HT 112 -pumppuja käytetään lähes kaikissa Ruotsin pelastuslaitoksissa. Lisäksi niitä viedään ulkomaille. Valikoima sisältää eri kokoisia ja tehoisia keskipakopumppuja, uppopumppuja ja kelluntapumppuja.

Dafon valikoima sisältää pumppuja useimpiin käyttökohteisiin, sekä itse valmistettuja että suurempien eurooppalaisten ja amerikkalaisten valmistajien tuotantoa. Dafon valmistamia Sanmit HT 112 -pumppuja käytetään lähes kaikissa Ruotsin pelastuslaitoksissa. Lisäksi niitä viedään ulkomaille. Valikoima sisältää eri kokoisia ja tehoisia keskipakopumppuja, uppopumppuja ja kelluntapumppuja.

 

Davey AK301

Davey AK301

Tämän pumpun huolellisesti suunniteltu rakenne on vankka. Materiaalit ja moottori on valittu pitkää käyttöikää ja vahäistä kunnossapitotarvetta silmälläpitäen. Pelastuslaitokset eri puolilla maailmaa ovat valinneet Davey AK301 -pumpun metsäpalojen sammuttamiseen ja palovenekäyttöön.

Tämä tehokas ja kevyt pumppu soveltuu moniin käyttökohteisiin, kuten veden siirtämiseen, kastelemiseen ja huuhtomiseen. Kun on siirrettävä vettä, Davey AK301 on luotettava kumppani käyttövarmuutensa, helppokäyttöisyytensä ja vähäisen huoltotarpeensa vuoksi. 

 

Selkäruisku Darley AS 241

Darley

Dafon Darley AS 241 -selkäruisku toimii kevyesti. Se on oikea valinta, kun metsä- tai maastopaloja sammutetaan FOREST A -vaahdon avulla. Muovia, mukana kantovaljaat. Kaksitoiminen tehokas käsipumppu. Tilavuus 15 litraa.

 

Imusiivilät

Imusiivilät

Dafolla on laaja imusiivilävalikoima suuria ja pieniä pumppuja varten. Kuvassa näkyy imusiivilöitä, takaiskuventtiilillä varustettuja ja kuivaimusiivilöitä, jotka ovat herättäneet pelastuslaitosten mielenkiinnon.

 

Kaksitoiminen palopostipumppuKaksitoiminen palopostipumppu

Tässä kätevässä käsipumpussa on ¾ tuuman letku imu- ja painepuolella. Letkun ansiosta palopostin käyttämisen jälkeen jäljelle jäänyt vesi voidaan imeä helposti.