Hengenpelastus

Dafolla on laaja valikoima varusteita esimerkiksi liikenne-, hukkumis- tai putoamisonnettomuuksien varalta. Ne on tarkoitettu esimerkiksi pelastuslaitosten, ambulanssimiehistöjen, teollisuuden, meripelastajien, tunturipelastajien ja puolustusvoimien käyttöön.

 

Turvavaatetus

Henkilökohtaisen turvavaatetuksen tulee antaa suojaa, kestää kulutusta ja olla käytännöllinen erilaisissa työtilanteissa.

Uusi turvavaatemallisto on suunniteltu yhdessä Ruotsin pelastuslaitoksen kanssa riskialttiisiin töihin äärimmäisissä olosuhteissa.

Vaatteiden materiaalit ovat mukavuuden, toiminnallisuuden, sopivuuden ja turvallisuuden kannalta viimeisimmän kehityksen mukaisia. Vaatteiden suuri joustavuus mahdollistaa työvälineiden helpomman käytön ja antaa parhaimmat edellytykset suorittaa tehtävät varmalla ja tehokkaalla tavalla. Vaatteet kestävät erittäin korkeita lämpötiloja, ja ovat hyväksytty EN- standardien mukaisesti.

 

Turvavaatetus

Pintapelastuspuku 6700

Northgearin pintapelastuspuku 6700 täyttää tiukat kestävyys- ja käytännöllisyysvaatimukset. Siinä käytetty Heavy Duty Cordura on yksi kestävimmistä nykyään käytettävistä materiaaleista.

 

 

 

 

Putoamissuojat

Dafo on kehittänyt kaksi uutta kätevää ja helppokäyttöistä putoamissuojapakettia. Toisessa niistä on liina ja liukulukko, toinen on varustettu pylpyrällä. Varusteet on testattu ja hyväksytty 

Putoamissuojat

Lainsäädännön mukaan työnantajan on annettava käyttöön putoamissuoja työskenneltäessä yli 2 metrin korkeudessa, jos on olemassa putoamisen vaara.voimassaolevien EU-standardien ja -direktiivien mukaisesti. 

Valikoimamme sisältää myös evakuoimispaketin, jonka av ulla voidaan evakuoida korkeista rakennuksista esimerkiksi putoamisonnettomuuden jälkeen.

 

 

 

Hyppytyyny Lorsbach SP 16

Hyppytyyny Lorsbach SP 16 on hyväksytty pelastuslaitosten käyttöön DIN 14151 -standardin osien 1-3 mukaisesti. Se voidaan ottaa käyttöön erittäin nopeasti. Kaksi henkilöä pystyy valmistelemaan sen hyppyvalmiiksi noin 30 sekunnissa. Hypyn jälkeen sen palautuminen seuraavaa hyppääjää varten kestää noin 10 sekuntia.