Henkilösuojavarusteet

Varustamme pelastushenkilöstön kiireestä kantapäähän esimerkiksi kypäröiden, savusukellushuppujen, alusasujen, pintapelastuspukujen, käsineiden, sukkien, huomioliivien, kumi- tai nahkasaappaiden ja nahkajalkineiden avulla.

Turvavaatetus

Henkilökohtaisen turvavaatetuksen tulee antaa suojaa, kestää kulutusta ja olla käytännöllinen erilaisissa työtilanteissa.

Uusi turvavaatemallisto on suunniteltu yhdessä Ruotsin pelastuslaitoksen kanssa riskialttiisiin töihin äärimmäisissä olosuhteissa.

Vaatteiden materiaalit ovat mukavuuden, toiminnallisuuden, sopivuuden ja turvallisuuden kannalta viimeisimmän kehityksen mukaisia. Vaatteiden suuri joustavuus mahdollistaa työvälineiden helpomman käytön ja antaa parhaimmat edellytykset suorittaa tehtävät varmalla ja tehokkaalla tavalla. Vaatteet kestävät erittäin korkeita lämpötiloja, ja ovat hyväksytty EN- standardien mukaisesti.

Pelastusasut

Henkilösuojavarusteiden täytyy suojata, kestää kulutusta ja toimia erilaisissa tilanteissa. Uudet pelastusasut on kehitetty yhteistyössä pelastuslaitosten kanssa. Ne soveltuvat mainiosti vaarallisiin tehtäviin ääriolosuhteissa.

Vaatteissa käytetään aina uusimpia materiaaleja, joten ne ovat mahdollisimman mukavia, toimivia, istuvia ja turvallisia. Paras mahdollinen liikkuvuus auttaa pääsemään perille helpommin, joten tehtävät voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti. Asut kestävät erittäin korkeita lämpötiloja. Niillä on EN-sertifioinnit.

 

 

Pintapelastuspuku 6700

Pintapelastuspuku 6700

Northgearin pintapelastuspuku 6700 täyttää tiukat kestävyys- ja käytännöllisyysvaatimukset. Siinä käytetty Heavy Duty Cordura on yksi kestävimmistä nykyään käytettävistä materiaaleista.

 

 

 

Nahkajalkineet

Nahkajalkineet

Dafon monipuolista nahkajalkinevalikoimaa on laajennettu palo- ja sahausturvallisuusluokitelluilla nahkajalkineilla.

Näyttävät, mukavat ja hintansa arvoiset nahkajalkineet on testattu ja hyväksytty sekä palonsammutus- että sahaustehtäviä varten. Jalkineissa on kalvot mahdollisimman suuren mukavuuden varmistamiseksi.