ColdCut Cobra

ColdCut Cobra on korkeapainesammutinleikkuri, joka mahdollistaa tulipalon jäähdyttämisen ja sammutustyön ilman tarvetta tunkeutua heti tilaan sisälle.
Cobra voidaan asentaa erilaisiin yksiköihin aina kevyestä kärkiyksiköstä sammutus- tai raivausautoon ja voimansiirto laitteelle voidaan toteuttaa mm. ulosoton kautta vaihdelaatikosta tai hydraulipumpulla.

Pienen pisarakoon, korkean paineen (300 bar) ja vesipisaroiden suuren nopeuden (220 m/s) ansiosta Cobra jäähdyttää palokaasuja tehokkaasti. Yksi Cobran monista eduista on pääsy hankalien rakenteiden, esim. ullakko, keskellä olevaan paloon.

Cobra lisää sammuttajien turvallisuutta, pienentää vesivahinkoja ja nopeuttaa sammutus- ja pelastustyötä. Erilaisilla lisävarusteilla Cobran käyttöä voidaan laajentaa esimerkiksi auto- ja maastopaloihin.

Dafo Oy tuo maahan, myy ja kouluttaa Cobra-sammutinleikkuria ja sen lisävarusteita. Kauttamme järjestyvät myös erilaiset Cobra-esittelyt, koulutukset ColdCut Academyssa Ruotsissa ja huolto/varaosat Cobraan.

Lisätietoja Cobrasta (englanniksi):
http://www.coldcutsystems.com/about-coldcut-cobra