Muu varustus

Putoamissuojat

Putoamissuojat

Dafo on kehittänyt kaksi uutta kätevää ja helppokäyttöistä putoamissuojapakettia. Toisessa niistä on liina ja liukulukko, toinen on varustettu pylpyrällä. Varusteet on testattu ja hyväksytty voimassaolevien EU-standardien ja -direktiivien mukaisesti. Valikoimamme sisältää myös evakuoimispaketin, jonka avulla voidaan evakuoida korkeista rakennuksista esimerkiksi putoamisonnettomuuden jälkeen.

Lainsäädännön mukaan työnantajan on annettava käyttöön putoamissuoja työskenneltäessä yli 2 metrin korkeudessa, jos on olemassa putoamisen vaara.

 

Polarn Compact 4000Polarn Compact 4000 -lämmitin

Kannettava Polarn Compact -lämmitin tuottaa lämmintä ilmaa kätevästi. Se soveltuu esimerkiksi sähkö- ja teletehtäviin sekä pelastuspalveluiden käyttöön. Sen avulla voi lämmittää pienen tai suuren korjaus- ja suojateltan tai kolariin joutuneen ajoneuvon.

 

 

Densotape

Denso-tiivisteteippi

Denso-tiivisteteippi on pinnoitettu kemikaaleja erittäin hyvin kestävällä massalla. Tätä teippiä voidaan käyttää esimerkiksi kiiloissa. Lisäksi siitä voidaan tehdä eräänlainen puristusside vuotopaikkaan.

 

 

Kettinkiselkäreppu

Kettinkiselkäreppu

Tämä vankka reppu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen avulla voidaan kuljettaa esimerkiksi nokipalojen sammuttamisessa tarvittavia varusteita. Voidaan ripustaa savupiipun reunaan.

 

 

 

Thermosoft S4

Thermosoft S4 -paarit/makuualusta

Kätevissä paareissa on kiristyshihna ja kahva.
Paareja voidaan käyttää myös makuualustana.

 

 

 

 

Alumiiniset tupet murtotyökaluja varten

Alumiiniset tupet murtotyökaluja varten

Göteborgin alueen pelastuslaitos ja Dafo ovat kehittäneet yhdessä nämä tupet. Ne helpottavat työkalujen säilyttämistä autossa ja niiden kantamista mukana.

 

 

 

Nokipalojen sammutussarja

Nokipalojen sammutussarja

Nokipalojen sammutussarja sisältää suljettavalla kannella varustetun metallisangon, 12,5 metriä kettinkiä, painon, harjan (Ø 230 mm), kolan ja 10 metriä pitkän lång 4 mm:n teräslangan, johon on kiinnitetty harja  (Ø 170 mm).