Sähkö ja valaistus

On olemassa runsaasti erilaisia valaisimia ja lamppuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Malleja ja valmistajia on paljon. Tekniikka on kehittynyt valtavasti viime vuosina. Varsinkin uusi dioditekniikka on ottanut useita edistysaskeleita. Nykyään diodien käyttöikä on noin 100 000 tuntia, ja akut kestävät pitkään. Siksi ladattavat valaisimet valtaavat alaa.
Dafon valikoima soveltuu pelastuslaitosten tarpeisiin mainiosti, mutta etsimme jatkuvasti uutuuksia sen valikoiman parantamiseksi ja laajentamiseksi. Jos et löydä etsimääsi valaisinta sivustostamme, ota meihin yhteys. Autamme mielellämme.

Polarn Compact 4000Polarn Compact 4000 -lämmitin

Kannettava Polarn Compact -lämmitin tuottaa lämmintä ilmaa kätevästi. Se soveltuu esimerkiksi sähkö- ja teletehtäviin sekä pelastuspalveluiden käyttöön. Sen avulla voi lämmittää pienen tai suuren korjaus- ja suojateltan tai kolariin joutuneen ajoneuvon. Lämmitintä tarvitaan, kun on pelastettava ihmishenkiä ja onnettomuuspaikalla on kylmää. Soveltuu myös esimerkiksi kaapelien kuivaamiseen.

Työvalaistus

Työvalaistuksen avulla pyritään tuottamaan mahdollisimman paljon päivänvaloa muistuttavaa valoa. Teemme nykyään yhteistyötä Vikingin ja Goliatin kanssa, kun tarvitaan perinteisiä 220 voltin loisteputkivalaisimia. Lisäksi tarjoamme Pelisin siirrettäviä ladattavia diodivalaisimia.

 

Savusukellusvalaisimet

Savusukellusvalaisin toimii parhaiten, kun valokeila on mahdollisimman kapea. Valaisimen Ex-luokitus on etu. Teemme nykyään yhteistyötä Adalitin kanssa, kun tarvitaan 220 voltin tai ladattavia 12/24 voltin valaisimia. Lisäksi tarjoamme Pelisin uusia Little Ed recoil -valaisimia. Niitä on saatavana paristokäyttöisinä ja ladattavina.

 

KäsivalaisimetKäsivalaisimet

Diodivalaisimet ovat yleistyneet, sillä niiden akut kestävät pisimpään ja ne ovat valovoimaisia. Teemme yhteistyötä Led Lenserin kanssa. Nämä valaisimet ovat markkinajohtajia, sillä valikoima on erittäin laaja. Tarjoamme myös tuttuja hyviksi havaittuja Maglite-valaisimia ja pieniä käteviä UK-valaisimia.

 

LiikenteenvaroitusvalaisimetLiikenteenvaroitusvalaisimet

Myös liikenteenvaroitusvalaisimissa käytetään uutta dioditekniikkaa, sillä sen ansiosta akut kestävät pitkään. Ennen kaikkea tällaiset valaisimet näkyvät kirkkaassa päivänvalossa. Olemme kehittäneet yhdessä johtavan saksalaisen liikenteenvaroitusjärjestelmien valmistajan Adolf Nissen Electrobaun kanssa Dafo/Traffic LED -diodivalaisimet ja niiden lasit, jotta valo näkyy myös päivällä.