Saneerausmateriaali ja suojaaminen öljyvahingoilta

AbsolAbsol

Absol on ainoa todella monipuolinen saneerausaine. Sitä käytetään monissa pelastuslaitoksissa eri puolilla maata. Absolilla on useita mainioita ominaisuuksia:

  • Imee nopeasti ja tehokkaasti
  • Vähentää syttymisen vaaraa
  • Poistaa liukkauden lattiasta

Absol soveltuu käytettäväksi myös palonsammuttamisessa.

 

Kaivomatto

Kaivomatto

Kaivojen tiivistämiseen nopeasti ja varmasti. Kaivomatto kestää monia aggressiivisia kemikaaleja. Se on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla uudelleenkäytettäväksi. Helppo käsitellä ja kuljettaa, kevyt säilyttää.

 

TättingenTättingen

Tättingen tiivistää viemärikaivot nopeasti ja varmasti. Teollisuus- ja pelastuslaitokset käyttävät sitä, jotta esimerkiksi sammutusvesi ja vaaralliset kemikaalit eivät päädy viemäriverkostoon.

 

Sanol-puomi

Sanol-puomi

Sanol-puomien avulla rajoitetaan öljyn leviämistä merellä ja vesistöissä sekä suurempia vuotoja teollisuudessa tai jos sattuu kuljetusonnettomuus.

 

SpillbagsSpillbags

Spillbag on oikea ja nopea ratkaisu, kun on kiire rajoittaa vuotoa. Spillbag 15 ja 100 ovat keveitä ja helppokäyttöisiä, jos esimerkiksi autosta vuotaa nesteitä liikenneonnettomuuden seurauksena.

Spillbag 15 ja 100 kestävät useimpia tavallisia kemikaaleja sekä tietysti bensiiniä ja dieselpolttoainetta.

 

Pullman W70Nesteimurit

Pullman on aina pysynyt alan ykkösenä vankan rakenteen ja korkean laadun vuoksi. Esimerkiksi säiliö on ruostumaton. Pelastuslaitokset ja saneerausyritykset käyttävät näitä imureita Ruotsissa ja eri puolilla Eurooppaa.