PPV-puhaltimet

Swefan 24"

Swefan 24Dafon valmistama puhallinmalli Swefan 24” kehitettiin läheisessä yhteistyössä ruotsalaisen pelastuspalvelun kanssa 1990-luvun puolivälissä. Siinä on useita ainutlaatuisia varusteita, kuten ulos vedettävät jalat, jotta se voidaan asettaa portaikkoon. Siinä on helposti käynnistyvä ja huollettava luotettava Honda-bensiinimoottori. Swefan-puhaltimet hallitsevat Ruotsin markkinoita. Lisäksi niitä viedään useisiin maihin.

Swefan 21"

Swefan 21Dafon uuden Swefan 21” -mallin kapasiteetti on lähes sama kuin Swefan 24” -puhaltimen, mutta se on pienikokoisempi, joten se mahtuu ajoneuvoon helpommin. Myös SweFan 21" on varustettu Honda-moottorilla. Molempien puhallinmallien kapasiteetti on testattu Yhdysvalloissa toimivassa esimerkiksi PPV-puhaltimien testaamiseen erikoistuneessa riippumattomassa testausyrityksessä.

 

Skumrask-kevytvaahtoyksikkö

Skumraskia käytetään yhdessä 200 litran vaahtoinjektorin kanssa 3-prosenttisen pesuainevaahdon tuottamiseksi.

SkumraskVaahdon määrää säädetään säätämällä ilmavirtaa ja puhaltimen kierrosnopeutta. Parhaiden tulosten saamiseksi suositellaan, että puhallinta käytetään tyhjäkäynnillä noin puolikaasulle saakka.

On suositeltavaa käyttää pakoka asuletkua. Vaahtoamisluku 300-800. vaahtovirtaus 60-160 m3/h.

 

VarusteetVarusteet

  • Pakokaasuletku, 5 m
  • Ovisovitin
  • Ilman ja vaahdon kuljetusletku